Komponenter

Her er en oversikt over alle standard komponentene til WebCrux Portal System. Alle komponentene kan brukes sammen med WebCrux Standard, Pro og Enterprise.

Artikkel

En av de viktigste komponentene som de fleste bruker er artikkel. Ved hjelp av en teksteditor (WYSIWYG-editor) kan man redigere innholdet på en side.

Backup

Alle nettsteder som benytter WebCrux Portal System vil ha daglige backup rutiner som vil sørge for at man ikke mister informasjon dersom det oppstår feil.

Bilder

Ved å bruke denne komponenten kan man lett administrere og publisere bilder. Bilder som blir publisert via bildekomponenten vil automatisk tilpasses i henhold til siden den vises på. Denne "idiotsikringen" sikrer at man ikke bryter opp sidestrukturen ved å legge inn et bilde som er for stort eller for lite.

Innholdskanaler

Ved hjelp av denne komponenten er det mulig å gruppere andre komponenter i lister. Det vil f.eks. være enkelt å sette opp en nyhetoversikt eller en liste over ansatte, hvor man har en pekere til mer informasjon.

Kontaktskjema

Kontaktskjema gjør at man enkelt kan få tilsendt epost fra nettstedets brukere uten å måtte legge ut epostadressen. Det er idag et stort problem med at spam-roboter plukker opp epostadresser som ligger ute på nettsteder og bruker disse til å sende spam. Ved å bruke et kontaktskjema unngår man dette.

Meny

Ved hjelp av denne komponenten er det mulig enkelt administrere en meny på flere nivå. Det er mulig å opprette, endre og fjerne menypunkter på en enkel og oversiktlig måte.

Avstemning (Poll)

Faktaboks

Filarkiv

Kalender

Nettbutikkløsning

Pekeroversikt

Med denne komponenten har man mulighet til å opprette og organisere pekere på en oversiktligmåte. Pekere kan grupperes i kategorier og det vil være enklere å fjerne "døde" pekere enn om pekeren var skrevet direkte i en artikkel.

Søk

SEO (søkemotoroptimalisering)

Det er mulig å søkemotoroptimalisere ett nettsted ved å benytte seg av søkemotorvenlige URLer og automatisk generere såkalte sitemaps. I tillegg tilbyr vi rådgivning om hvordan man bygger opp innhold som er søkemotorvenlig.

Tagsystem (Emneord)

Webskjema

Kartdata

Nettauksjon

Ved å bruke denne komponenten er det mulig å arrangere nettauksjoner. Det er mulig å opprette både åpne eller lukkede auksjoner.

Selskapsdatabase

Spørreundersøkelse

Værdata